Dijital dönüşümün yol haritası tamam

Dijital dönüşümün yol haritası tamam

Ekonomi Haberleri

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Türk sanayisinin dijital dönüşümü için hazırlanan yol haritasını Nisan ayında açıklayacaklarını söyledi.

Osman Çobanoğlu - ANKARA

TBMM’de gazetemize değerlendirmelerde bulunan Bakan Özlü “Dijital Dönüşüm Platformu ile ilgili çalışmalar tamamlandı. Raporun son şeklini kendim okuyorum. Orada metni teknikten ziyade biraz daha milletin anlayabileceği tarzda bir söyleme çevirmeye çalışıyoruz. Altı bileşenden oluşuyor” dedi. 2017 yılı içerisinde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı öncülüğünde, TOBB, TİM, TÜSİAD, MÜSİAD, YASED ve TTGV’nin katılımı ile ‘Sanayide Dijital Dönüşüm Platformu’ kurulmuştu. Platform kapsamında STK’lar kendilerine verilen alanlar konusunda çalışmalar yapmıştı. Bu çalışmalar doğrultusunda Bakanlığa ilettikleri raporların ise yol haritası haline getirilmesi planlanmıştı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...