Altınordu'da yeni sezon hazırlıkları sürüyor

/ Kaynak: AA
Altınordu'da yeni sezon hazırlıkları sürüyor

FUTBOL Haberleri  / AA

Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, 'Takımın ilk dört günlük performansından memnunum' dedi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Takımın ilk dört günlük performansından memnunum" dedi. Yeni sezon hazırlıklarını Selçuk tesislerinde sürdüren Altınordu'da nbsp;futbolculara laktat testi yapıldı. Testin sonuçlarına göre hem bireysel hem de takım antrenman programlarının hazırlanacağını kaydeden teknik direktör Hüseyin Eroğlu, elde edilen verilere göre gerekli yüklemeleri yapacaklarını belirtti. nbsp;Eroğlu, "Takımın ilk dört günlük performansından memnunum. Test sonuçlarına göre programlarımız belirlenecek ve sezona temposu yüksek, kondisyon olarak belirlenen noktaya gelmiş bir şekilde gireceğiz" dedi.

- Hazırlık maçları programı belli oldu
Altınordu'nun 28 Temmuz'da başlayacak Bolu Dorukkaya'daki ikinci etap kampında oynayacağı hazırlık maçları programı belli oldu. Kırmızı-lacivertli ekip, ilk karşılaşmasını 30 Temmuz'da Karşıyaka ile oynadıktan sonra 3 Ağustos'ta
Ankaraspor, 6 Ağustos'ta ise Keçiörengücü ile karşılaşacak.
FUTBOL
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...