CAS'tan Fenerbahçe ve Beşiktaş açıklaması, son karar Ağustos'ta

CAS'tan Fenerbahçe ve Beşiktaş açıklaması, son karar Ağustos'ta

FUTBOL Haberleri

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi CAS'tan Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Avrupa kupalarına katılması ile ilgili beklenen resmi açıklama geldi.

Uluslararası Spor Tahkim MahkemesiCAS 'tan beklenen resmi açıklama geldi. CAS'tan yapılan açıklamada; Fenerbahçe 'nin Şampiyonlar Ligi, Beşiktaş 'ın ise Avrupa Ligi kuralarına katılabileceği açıklanırken, görülecek davada kesin kararın Fenerbahçe için 28 Ağustos, Beşiktaş için 30 Ağustos'tan önce çıkacağı belirtildi. İşte CAS'ın yaptığı açıklama; "Temyize giden taraftar ve UEFA'nın vardığı anlaşma gereği, Fenerbahçe ve Beşiktaş tarafından yapılan başvurular sonucu, yürütmeyi durdurma kararı alınmış ve CAS nihai sonucu alanan kadar söz konusu kararlar uygulanmayacaktır. Bu demek oluyor ki; Fenerbahçe ve Beşiktaş Fenerbahçe UEFA Şampiyonlar Ligi, Beşiktaş ise UEFA Avrupa Ligi ilik öneleme turu kuralarında yer alacaklardır. Kesin kararFenerbahçe için 28 Ağustos, Beşiktaş için 30 Ağustos'tan önce verilecektir"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...