Serdar Kurtuluş yuvaya döndü

Serdar Kurtuluş yuvaya döndü

FUTBOL Haberleri

Eski futbolcusu Serdar Kurtuluş'u kadrosuna katan Beşiktaş, transferi borsaya da bildirdi. Serdar, imza attıktan sonra Avusturya kampına katılacak.

Uzun süren görüşmeler sonunda eski futbolcusu Serdar Kurtuluş'u kadrosuna katan Beşiktaş, transferiborsaya da bildirdi. Serdar, imza attıktan sonra Avusturya kampına katılacak. Hilbert'ten doğan sağ bek boşluğunu kapatmak için uzun süredir Serdar Kurtuluş için temaslarda bulunan Beşiktaş, sonunda bu transferde mutlu sona ulaştı. Gaziantepspor yönetimiyle 1,5 milyon Euro ve Hasan Türk karşılığında anlaşmaya varan Kara Kartal, transferi borsaya da bildirdi. Son anda Kasımpaşa'nın devreye girip 2 milyon Euro önermesine karşın, Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl'ın, transfer komitesi başkanı Deniz Atalay'a söz vermesi nedeniyle Serdar Kurtuluş, Beşiktaş'a geri döndü. Futbolcusuna da danışan Kırmızı-Siyahlı kulüp, Serdar'ın Beşiktaş'ı istemesiyle transfere son noktayı koydu.
Direkt kampa katılacak
Gaziantepspor'la hazırlık kampında bulunan nbsp; 26 yaşındaki oyuncu, bugün İstanbul'a gelerek imza atacak ve ardından sağlık kontrolünden geçecek. Serdar, yapılacak olan kontrollerin ardından Avusturya kampına katılacak. Transferin bittiğini Önder Özen'den öğrenen teknik direktör Bilic de durumdan oldukça memnun.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...