Antalyaspor transferde hız kesmiyor

Antalyaspor transferde hız kesmiyor

FUTBOL Haberleri

Milan Baros'u renklerine bağlayarak bir anda tüm dikkatleri üzerine çeken Medical Park Antalyaspor, transferde hız kesmiyor.

Milan Baros'u renklerine bağlayarak bir anda tüm dikkatleri üzerine çeken Medical Park Antalyaspor, transferde hız kesmiyor. Kırmızı-Beyazlılar, Gençlerbirliği ve Çaykur Rizespor'un da gündeminde olan Güney Afrikalı orta saha oyuncusu May Mahlangu ile temas halinde... İsveç Ligi'nde Helsingborgs forması giyen 28 yaşındaki oyuncuyla büyük ölçüde anlaşan Akdeniz ekibinin, İsveç temsilcisini ikna etmek için çaba harcadığı öğrenildi. Teknik direktör Samet Aybaba'nın savunmayı da güçlendirmek istemesi üzerine listedeki stoperlerle görüşmelerini sıklaştıran Antalyaspor'un, Chievo'nun tecrübeli defans oyuncusu Pavol Farkas'ta sona yaklaştığı, her iki oyuncuya da imza attırmak üzere olduğu kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...