Malaga'nın Ersan Adem tutkusu bitmiyor

Malaga'nın Ersan Adem tutkusu bitmiyor

FUTBOL Haberleri

La Liga ekiplerinden Malaga'nın Beşiktaş'ın genç savunmacısı Ersan Adem Gülüm için yeni bir teklif hazırladığı belirtildi.

Bir dönem Beşiktaş'ı çalıştıran Bernd Schuster yönetimindeki Malaga'nınErsan Adem Gülüm tutkusu bitmiyor. Eski öğrencisi ile çalışmak isteyen Schuster'in Malaga yönetimine transferin bitirilmesi için baskı yaptığı öğrenilirken geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'a yapılan 1 Milyon Euro'luk teklif siyah beyazlı ekipten kabul görmemişti. Marca'nın servis ettiği habere göre; Schuster'in oyuncuyu mutlak olarak kadroda görmek istediği belirtilirken Malaga'nın tekrar Beşiktaş'ın kapısını çalacağı ve Kara Kartallar'a 2 Milyon Euro'luk bir bonservis bedeli önereceği iddia edildi. Schuster'in Ersan Adem Gülüm ile birebir olarak konuştuğu ifade edilirken, başarılı savunmacının La Liga'da forma giymeye sıcak baktığı gelen bilgiler arasında.

nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...