Barcelona'nın teknik direktörü kanser mi

Barcelona'nın teknik direktörü kanser mi

FUTBOL Haberleri

Barcelona Başkanı Sandro Rosell'in bir basın toplantısı düzenleyerek, teknik direktör Tito Vilanova'nın görevinden ayrılacağını açıklaması bekleniyor.

İspanyol medyası, Barcelona Teknik Direktörü Tito Vilanova hakkında şoke eden bir iddia ortaya attı. Barcelona'da Teknik Direktör Tito Vilanova'nın görevinden ayrılacağı iddia ediliyor. İspanya'nın önde gelen gazetelerinden Mundo Deportivo'da yer alan haberde Vilanova'nın yapılan son kontrollerinde hastalığının tekrarladığının ortaya çıktığı ve 44 yaşındaki teknik adamın bu nedenle görevini bırakma kararı aldığı belirtildi. Haberde ayrıca Barcelona Başkanı Sandro Rosell ve Sportif Direktör Andoni Zubizarreta'nın TSİ 21:30'da bir basın toplantısı düzenleyerek bu gelişmeyi kamuoyuna duyuracakları da kaydedildi. Öte yandan Katalan ekibine yakınlığıyla bilinen Sport gazetesinde de benzer iddialar yer aldı. Bilindiği üzere Vilanova geçtiğimiz sezon gördüğü kanser tedavisi nedeniyle takımını yalnız bırakmak zorunda kalmış ve takım geçici olarak Jordi Roura'ya emanet edilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...