Bruma ile ilgili flaş gelişme

Bruma ile ilgili flaş gelişme

FUTBOL Haberleri

Bruma ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Avukatlar Bruma'nın bonservisini kulübünden almak için Sporting'e dava açtı.

Sporting Lizbon'un Portekizli genç yıldızı Bruma, kulübü ile mahkemelik oldu. Avukatının yargı sürecini bir üst kademeye taşıdığı oyuncunun dosyası Portekiz'de PAC olarak adlandırılan Ortak Hakem Heyeti'ne iletildi. Bruma'nın avukatı Bebiano Gomes, Antena 1 kanalında yayınlanan röportajda sözleşmenin fesihi ile ilgili gelişmeleri doğruladı ve ilgili dosyaya ilişkin nihai kararı Ortak Hakem Heyeti'nin vereceğini dile getirdi. Süreç ile ilgili Portekiz basınına yansıyan haberlerde, Bruma'nın davasının oyuncu lehine sonuçlanma olasılığının artış gösterdiği belirtildi. Portekizli genç yıldız, sporcu işçi sözleşmesinin iptalini beyan etme hareketinde haklı bulunursa, kendisini Sporting Lizbon'a bağlayan herhangi bir neden kalmayacak ve oyuncu serbest kalıp, kulübünden bağımsız transfer görüşmeleri yürütmeye hak kazanacak.
40 GÜN İÇİNDE BELLİ OLACAK
Ortak Hakem Heyeti'nin en fazla 40 gün içinde nihai kararını açıklayacağı ve çıkacak kararın tarafları bağlayıcı olduğu ifade edildi. Yani bu demek oluyor ki süreç kesin olarak burada son bulacak ve davanın tahkim yolu kapanacak.
Sporting Lizbon, oyuncunun eğilimine karşı çıkacak kanıtları ibraz etmek için belli bir süredir kendisini haklı çıkaracak ek belge arayışına girişti. Bununla birlikte Lizbon temsilcisinin hukukçularının, Bruma'nın 20 yaş altı grubu sözleşme bağlantısının yasallığına dair güvenini koruduğu öğrenildi.
TRANSFER 6 EYLÜL'DE BİTİYOR
Türkiye'de transfer sezonu resmi olarak 6 Eylül Cuma günü bitiyor. Bu da demek oluyor ki, Galatasaray Bruma serbest kalırsa oyuncu için hamle yapabilecek. Başkan Ünal Aysal, menajerlerin yüksek talepleri yüzünden transferden vazgeçtiklerini açıklamasına rağmen, bonservis verilmeden alınabilecek olan Bruma için fikir değiştirebilir. (sporx)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...