Aboneliğini bitirene 6 ay takip izni geliyor

/ Kaynak: AA
Aboneliğini bitirene 6 ay takip izni geliyor

Ekonomi Haberleri  / AA

BTK, Aboneliğin Feshi ve İptali Sonrasında Düzenlenen Faturalar ve Abonelerin Bilgilendirilmesine İlişkin Taslak düzenlemeyi kamuoyu görüşüne açtı.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), Aboneliğin Feshi ve İptali Sonrasında Düzenlenen Faturalar ve Abonelerin Bilgilendirilmesine İlişkin Taslak düzenlemeyi kamuoyu görüşüne açtı. Taslak düzenlemeye göre, abonelerin kişisel verilerinin korunması ve gerekli güvenlik tedbirlerinin alınması sonrasında; fesih, iptal veya numara taşıma işlemi gerçekleştiren aboneler dahil olmak üzere işletmeciler internet siteleri üzerinden abonelere 6 ay süreyle bayilerden borç ve alacaklarını sorgulama imkânı sağlayacak. Fesih, iptal veya numara taşıma işlemi gerçekleştiren abonelere gönderilecek faturanın geç ödenmesi durumunda borç, işletilecek gecikme faizi ile birlikte tahsil edilecek.

Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...