Trabzonspor golcüsünü tribünde buldu

Trabzonspor golcüsünü tribünde buldu

SPOR Haberleri

Trabzonspor'un adı forvet transferi için bir çok kişi ile anılsa da hiç biri alınamayınca yönetim Janko'yu değerlendirme peşinde.

Yaz sezonunda Trabzonspor'da gündemin birinci maddesi hep golcüydü. Berbatov, Barrios, İbrahima Toure, Cenk Tosun, Kalu Uche, Kalou ve son olarak Guidetti için girişimler yapıldı ancak hiçbiri alınamadı. Son günde de beklenen hareketlilik olmayınca, taraftarlar bir anlamda hayal kırıklığı yaşadı. Bordo-mavililer de mecburen çareyi kendi bünyesinde buldu. Geçen sezon devre arasında geldikten sonra 14 maçta sadece 632 dakika görev alabilen ve 1 gol atan Marc Janko, bu yıl ise tribüne hapsoldu. Sakatlıkların da etkisiyle ilk 3 maçta görev alamayan ve tribünde bekleyen Avusturyalı futbolcu, artık Trabzonspor'un yeni umudu. Avusturya Milli Takımı için ülkesinde bulunan Janko, burada önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye'de hiçbir sorununun olmadığını belirten dev forvet, "Yeni teknik direktörle aramızda iyi bir diyalog var. Geçen yıl beklediğim şansı bulamadım. Ama bu yıl farklı olacak. Yeni transfer olmuş gibi mücadele edeceğim. Kariyerime yeni bir başarı halkası eklemek istiyorum" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...