Kadıköy'de barikatlar ambulansı engelledi

/ Kaynak: CHA
Kadıköy'de barikatlar ambulansı engelledi

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Kadıköy'de dün akşam saatlerinde polisle eylemciler arasında yaşanan çatışmalar nedeniyle olay yerine çağırılan bir ambulans barikat nedeniyle ulaşamadı.

Kadıköy'de dün akşam saatlerinde polisle eylemciler arasında yaşanan çatışmalar gece saatlerine kadar devam etti. Olaylarda bir gösterici kadın atılan gazlardan dolayı fenalaştı. Olay yerine çağırılan ambulans, göstericiler tarafından yola döşenen barikatlar nedeniyle kadına ulaşmakta güçlük çekti. Ahmet Atakan'ın Hatay'daki ölümünü protesto etmek isteyen bir grup, Kadıköy'de eylem yaptı. İzinsiz gösteriler gece saatlerine kadar devam etti. Kadıköy'deki AK Parti İlçe binasına yürümek isteyen gruba polis izin vermedi. Eylemciler Altıyol ve Bahariye Caddesi'nde bazı sokaklara barikat kurarak yolları trafiğe kapattı. Polisin dağılın uyarısına taş, şişe ve misketlerle karşılık veren eylemcilere polis biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti. Bu sırada Bahariye Caddesi üzerinde bulunan Süreyya Opera Salonu'nda biber gazından etkilenen bir gösterici fenalaştı. İlk müdahalenin ardından olay yerine çağırılan ambulans, göstericilerin yola kurduğu barikat nedeniyle opera binasına ulaşamadı. Binanın arka tarafına güçlükle ulaşan sağlık ekipleri, yaralı göstericiyi sedyeyle ambulansa taşıdı. Yaralı kadın Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...