iPhone'nunuzu projektöre dönüştürün

iPhone'nunuzu projektöre dönüştürün

TEKNOLOJİ Haberleri

Geçtiğimiz günlerde Berlin'de düzenlenen IFA 2013 etkinliğinde tanıtılan bu cihaz sayesinde iPhone 'u projeksiyona çevirebiliyorsunuz.

Pratik kullanımıyla beğeni toplayan ürün sayesinde artık istediğiniz yerde film keyfi yaşamak mümkün hale geliyor.iPhone odaklı ürünleriyle bilinen Aiptek tarafından geliştirilen cihaz portatif projeksiyon görevini üstleniyor. Iphone 5 için tasarlanan i55 modeli, üst bölümdeki yuvaya yerleştirilen telefonun ekranını aynı şekilde perdeye ya da duvara yansıtıyor.Görüntüyü 60 inç'e kadar büyütebilen cihaz, üzerindeki HDMI bağlantısı sayesinde iPad mini ya da Macbook ile sorunsuz çalışıyor. USB ve micro-USB bağlantılarının yanı sıra dahili hoparlörü de bulunan i55, ses konusunda sorun yaşatmıyor. Üstelik yine üzerindeki bataryası sayesinde telefonunuzun şarjında azalmaya sebep olmuyor. Ortalama 300 dolar fiyatla piyasaya çıkması beklenen Aiptek'in diğer Iphone modellerine özel projeksiyon cihazları da mevcut.(haberler.com)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...