İsrail'le ilgili şok 'Mavi Marmara' iddiası

/ Kaynak: İHA
İsrail'le ilgili şok 'Mavi Marmara' iddiası

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Bülent Yıldırım, "Her duruşma öncesi teklifin biri gelip biri gidiyor. Olmadı tehdit ediyorlar. Dünyayı verseniz bu davadan vazgeçmeyiz" dedi.

Mavi Marmara saldırısı davasının 4. duruşması başlarken, bir açıklama yapan İHH İnsani Yardım Vakfı Başkanı Bülent Yıldırım, "Her duruşma öncesi teklifin biri gelip biri gidiyor. Olmadı tehdit ediyorlar. Dünyayı verseniz bu davadan vazgeçmeyiz" dedi. nbsp;Mavi Marmara saldırısı davasının 4. duruşması başladı. Çağlayan Adliyesi önünde bir konuşma yapan İHH İnsani Yardım Vakfı Başkanı Bülent Yıldırım bir konuşma yaptı. Yıldırım, "Gemide bize saldıranlar arasında Türkçe bilen Türkiye'de yaşayan Siyonist Yahudiler de vardı. Bunların hesabını verecekler. Her duruşma öncesi teklifin biri gelip biri gidiyor. Olmadı tehdit ediyorlar. Dünyayı verseniz bu davadan vazgeçmeyiz. İsrail ile ilişkiler umurumuzda değil. Adalet istiyoruz. 7 saat 'İsrail saldıracak' diyerek gemiden canlı yayın yaptık. Tüm dünyanın şahit olduğu tek dava bu. Ama dünya sessiz, dünya sahtekar" dedi.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...