İhtiyaç sahibi öğrencilere dershane desteği

/ Kaynak: CHA
İhtiyaç sahibi öğrencilere dershane desteği

EĞİTİM Haberleri  / CHA

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), ihtiyaç sahibi 110 öğrenciyi ücretsiz dershaneye gönderdi.

Doğanşehir Kaymakamı Mehmet Soğukpınar, yaptığı açıklamada, eğitime büyük önem verdiklerini belirtti. SYDV'ye gelen eğitim yardımı taleplerine öncelik verdiklerini ifade eden Soğukpınar, "Vakfımızda dosyası bulunan ailelerin dershaneye gidemeyecek durumdaki ilk ve orta öğretim kurumlarında öğrenim gören öğrencilerini destekleyerek bu çocuklarımızın ileride en güzel mesleklerde görev almalarını istiyoruz. Öğrencilerimizi dershaneye göndermekteki maksadımız öğrencilerimize sınav sistemi hakkında bilgi vermek, test çözme becerisini kazandırarak onları girecekleri sınavla ilgili motive etmektir. Geçen sene de 170 öğrenciyi dershaneye göndermiştik. Gönderdiğimiz öğrencilerin çoğu istedikleri bölümlere ve okullara yerleştiler. Bu sene de öğrencilerimizin kendilerine sunulan bu imkandan yararlanacaklarına ve başarılı olacaklarına dair en ufak bir şüphemiz bulunmamaktadır." ifadelerini kullandı

EĞİTİM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...