Rus geline köy düğünü

/ Kaynak: CHA
Rus geline köy düğünü

YAŞAM Haberleri  / CHA

Davulların ve zurnaların hiç susmadığı düğünde Rus gelin Olga Guskova ile Türk damat Halis Başsarı, Türk örf ve adetlerine uygun bir düğün ile evlendi.

Denizci damat Rusya'ya yaptığı iş seyahatinde Olga ile tanıştı. Yaklaşık 2 yıllık arkadaşlık sürecinin ardından ailelerin tanışmasıyla çift evlilik kararı aldı. Osmaniye'nin Kadirli ilçesine bağlı Mehedinli köyünde köy düğünü ile Türk damat ve Rus gelin dünyaevine girdi. Uzak olmasına rağmen 24 yaşındaki Olga'nın Rusya'daki ailesi de düğüne katıldı. Düğün köy halkının da katılımıyla coşkulu bir şekilde gerçekleşti. Kına yakıldığı sırada gelin ağlamadı, ama gelinin annesi Marina ve babası Vlacheslav'ın duygulandığı gözlerden kaçmadı.Damadın annesi Selbi Başsarı duygularını şöyle anlattı: "Ailemizin bir Rus gelini oluyor. Oğlumun mutlu olmasını isterim. Oğlum mutlu olunca ben de mutlu olurum. Gelinim de benim bir evladım, hiç fark etmez. Gelinimiz misafirimiz, biz gelinlerimizi çok severiz."

YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...