Gül ve Obama, Berdimuhamedov'u tebrik etti

/ Kaynak: CHA
Gül ve Obama, Berdimuhamedov'u tebrik etti

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov'u Kurban Bayramı dolayısıyla tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov'u Kurban Bayramı dolayısıyla tebrik etti. Gül'ün yanısıra ABD Başkanı Barack Obama, Azerbaycan Devlet Başkanı İlham Aliyev, Tacikistan Devlet Başkanı İmamali Rahman, Ürdün Kralı Abdullah, Özbekistan Devlet Başkanı İslam Kerimov ve Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas da kutlama mesajı gönderdi. Cumhurbaşkanı Gül mesajında, şahsı ve Türk milleti adına, kardeş ve dost Türkmenistan halkına barış ve refah dileklerinde bulundu.


OBAMA'DAN TEBRİK MESAJI
ABD Başkanı Barack Obama, Devlet Başkanı Berdimuhamedov'a, müslümanların Mekke'de hac ibadeti için bir araya gelmesi ve Kurban Bayramı dolayısıyla tebrik mesajı gönderdi. Obama mesajında, bu kadar çok sayıda insanın büyük bir amaç için bir araya gelmesi bütün insanlığın ders çıkarması gereken bir durum olduğunu belirtti.
GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...