Bayram sabahı camiler doldu taştı

/ Kaynak: AA
Bayram sabahı camiler doldu taştı

YAŞAM Haberleri  / AA

Tüm yurtta vatandaşlar bayram namazı için camileri doldurdu.

Kurban Bayramı dolayısıyla tüm yurtta vatandaşlar bayram namazı için camileri doldurdu. Edirne'de vatandaşlar tarihi Selimiye Camisine akın etti. nbsp;Edirne Müftüsü Ömer Tascıoğlu'nun kıldırdığı namazın ardından vatandaşlar, Suriye, Mısır, Arakan ve Doğu Türkistan'da zulüm gören Müslümanlar için dua etti. Vatandaşlar cami çıkışında da birbirleriyle bayramlaştı.


Adana
Adana'da da çok sayıda vatandaş, Kurban Bayramı namazını kılmak için Sabancı Merkez Camisi'ne akın etti. Erken saatlerden itibaren camilere giden vatandaşlar, "Selimiye'nin eşi, Sultan Ahmet'in kardeşi" olarak adlandırılan ve Türkiye'nin en büyük camisi olan Sabancı Merkez Camisi'nde yoğunluğa neden oldu. Kılınan bayram namazın ardından vatandaşlar, din görevlilerinin verdiği hutbeyi dinledi. Vatandaşlar cami çıkışında birbirleriyle bayramlaştı. Bayram namazını Sabancı Merkez Camisi'nde kılan Adana Valisi Hüseyin Avni Coş da vatandaşların bayramını kutladı.
YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...