Servis aracı takla attı, 13 yaralı

/ Kaynak: İHA
Servis aracı takla attı, 13 yaralı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Ankara'nın Kazan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, takla atarak şarampole yuvarlanan işçi servisindeki 13 kişi yaralandı.

Ankara'nın Kazan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, takla atarak şarampole yuvarlanan işçi servisindeki 13 kişi yaralandı. Servis aracının 50 metrelik şarampole yuvarlanması sonucu yaralanan 13 kişi, kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındı. nbsp;Edinilen bilgiye göre, TEM Otoyolu kenarında bulunan bir benzin istasyonu ve dinlenme tesisinde gece çalışan işçileri evlerine götüren Kazım Eser'in (54) kullandığı 06 JPR 66 plakalı servis minibüsü, Soğulcak köyü girişine geldiğinde yağmurun etkisiyle kayganlaşan yolda, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu virajı alamayarak 50 metrelik şarampole yuvarlandı. Takla atarak ters dönen araçtaki işçiler araçtan etrafa savruldu. nbsp;Kazada sürücü ile birlikte araçta bulunan Beyza Kılınç, Buse Pınar Aydın, Devrim Arda Kurt, Ahmet ve Burhan Arslan, Büşra ve Gamze Şimşek, Ufuk ve Öztekin Sulu, Burak Özkan, Muhammet Oğuz ve Hamza Memişoğlu yaralandı. nbsp;Ambulanslarla Kazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesi'ne getirilen yaralılardan Buse Pınar Aydın, Beyza Kılınç, Devrim Arda Kurt, Kazım Eser ve Ahmet Arslan Ankara'daki hastanelere sevk edildi. nbsp;Kazayı duyan işçi yakınları Kazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesi'ne akın etti. Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk de hastaneye gelerek hastaları ziyaret etti, kaza ile ilgili bilgi aldı.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...