Yeni iPad Mini 2'de parmak izi okuyucu yok

Yeni iPad Mini 2'de parmak izi okuyucu yok

TEKNOLOJİ Haberleri

Yeni iPad Mini'ye yönelik sızdırılan fotoğraflara göre Apple'ın iPhone 5S'te kullanılan parmak izi teknolojisi iPad Mini 2'de bulunmuyor.

Geçtiğimiz günlerde internete sızdırılan bir raporda iPad mini 2'nin Retina Display ekranla gelmemesi ihtimali konuşuluyordu. Bugün çıkan habere göre de iPad mini'nin merakla beklenen yeni versiyonunda iPhone 5S'te bulunan parmak izi okuma sisteminin bulunmaması. iPad mini 2'den beklenen özellikler gün geçtikçe azalırken yakında iPhone 5'te olduğu gibi bir hayal kırıklığı göreceğiz. iPad 5'te de olması beklenen parmak izi okuma sisteminin iPad mini 2'de olmaması için hiç bir neden yoktu ancak bugün internete sızdırılan henüz resmi olmayan kaynaklar, özelliğin olmayacağı yönünde işaret ediyor. Retina Display ilk nesil iPad mini'de beklenirken, 2.versiyonda gelmemesi zaten başlı başına bir hayal kırıklığı olacak ve çok tartışılacak gibi görünüyor. Apple'ın etkinliğine sayılı günler kala yeni iPad'ler hakkında gelen haberler Apple severleri üzdü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...