Odea, alışverişte bilinci Bank'O ile artıracak

Odea, alışverişte bilinci Bank'O ile artıracak

Ekonomi Haberleri

1 TL aidatla kullanıma sunulan Bank'O Card Axess sahipleri, bilinçli alışveriş, limit takibi gibi sistemlerle güvenli kart kullanımına yönlendirilecek

Bankacılık sektörünün yeni temsilcilerinden Odeabank, Axess Kredi Kartları ailesine katıldı. Bank'O Card Axess adı verilen kartın lansmanı, Odeabank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cem Muratoğlu ile Akbank Ödeme Sistemleri ve Kurumsal İletişim Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Sindel'in katılımıyla gerçekleştirildi. 1 TL kampanyası ile lanse edilen kart, 250 bine yakın Axess üye iş yerinde taksitli alışveriş, chip-para kazanımı, 12 ay vadeye kadar faizsiz, masrafsız bedava 1000 TL Taksitli Avans, ilk alışverişte 50 TL chip-para hediyesi, yurt içi ve dışındaki alışverişlerde 3 taksit fırsatı sunacak. Toplantıda konuşan Cem Muratoğlu, "Bugünden itibaren 'Ne istersen Bank'O Sende' dönemi başlıyor. Bugün aktif ve kullanımda olan 57 milyon kredi kartına sahip bu pazarda Bank'O Card Axess markamızla müşteri kazanımımızı hızlandıracağız. Hedefimiz ilk yıl 100 bin adet Bank'O Axess" dedi. Muratoğlu, kontrollü kredi kartı kullanımını destekleyen, bilinçli alışverişe yönlendiren, harcama uyarı ve limit takip sistemi, güvenli kredi kartı kullanımı platformu gibi uygulamaları başlatacaklarını ifade etti.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...