Victor Rubilar'dan bir dünya rekoru daha

/ Kaynak: İHA
Victor Rubilar'dan bir dünya rekoru daha

YAŞAM Haberleri  / İHA

Dünyaca ünlü top cambazı Victor Rubilar, 1 dakikalık sürede futbol topunu yüzünde 35 defa çevirerek yeni rekorun sahibi oldu.

ECE Türkiye Proje Yönetimi tarafından yönetilen Maltepe Park AVM, daha önce 4 kez Guiness World Records Kitabı'na adını yazdıran Victor Rubilar'ı ağırladı. Dünyaca ünlü top cambazı Rubila, AVM'nin içinde gerçekleştirilen etkinlikte Guiness'te yer almayan yeni bir rekoru denedi. 1 dakika sürede futbol topunu yüzünde hiç düşürmeden 30 kez çevirmek için şovuna başlayan Rubilar, sonucu öğrenmek için Guiness World Records Hakemi Şeyda Subaşı Gemici'ye döndü. Topu 35 kez çevirdiği tespit edilen Rubilar'ın rekoru hakem ve şahitler tarafından onaylandı. 35 ülkede 170 ayrı şehirde gösteri yapan Rubilar, 5'nci Guiness rekorunu kırmış oldu. Çocukluğundan bu yana futbol oynadığını belirten Rubilar, "11 sene önce free style'a (serbest stil) başladım. Futbol topunu vücudumun üst bölgesiyle kontrol etmeyi daha çok seviyorum çünkü bu sayede beni izleyenler hareketlerimi daha rahat bir şekilde görebiliyorlar. Bugüne kadar 3'ü aynı gün olmak üzere 4 kez Guiness'e girme hakkı kazandım. Bu benim 5. rekorum oldu" dedi. Rubilar'a destek vermeye gelen eski Beşiktaşlı futbolcu Pascal Nouma ise rekorun ardından Victor'la özel bir performans sergiledi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...