Avrupa'nın göbeğinde Müslümana barbarlık

Avrupa'nın göbeğinde Müslümana barbarlık

DÜNYA Haberleri

İsviçre'de yaşayan D.M. isimli bir kadına, parkta çocuklarını gezdirirken iki İsviçreli genç hakaret edip, saldırıda bulundu.

Le Matin gazetesinin haberine göre; saldırı öncesinde "Hey bana bak yüzünü bize dön, pis Arap, senin Avrupa'da ne işin var? Şayet burada isen o eşarbı kafandan çıkar, çıkarmıyorsan Suudi Arabistan'a geri dön" dedikten sonra kadına saldırıda bulundu. Saldırganlar, kadını 10 dakika hırpaladıktan ve hakaret ettikten sonra olay yerinden araba ile ayrıldı. D.M. (27) telefonla eşini arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen D.M.'nin kocası, polise saldırganların kaçtığı arabanın plakasını vererek şikayetçi oldu. D.M.?polise verdiği ifadede 2008 yılında İsviçre'ye geldiğini ve 20 senedir de başını örttüğünü ve ilk defa böyle bir saldırıyla karşılaştığını ifade etti. Öte yandan İsviçre Müslüman Kadınlar Kültür Derneği Başkanı Nadia Karmous, bu tip saldırı olaylarının 2015 yılında geçen yıllara oranla arttığını söyledi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...