Amatör boksörü zayıflama hapı nakavt etti

Amatör boksörü zayıflama hapı nakavt etti

DÜNYA Haberleri

İngiltere'de bir çocuk babası amatör boksör Lance Ferguson-Prayogg, Nottingham'da Shaun White ile yaptığı maçın sonunda şuurunu kaybederek yere yığıldı.

Böbrekleri iflas eden ve kalp krizi geçiren boksör, iki gün hastanede kaldıktan sonra hayatını kaybetti. Nottingham mahkemesinde başlatılan soruşturmada boksörün ölümüne kısmen zayıflama ilacının yol açtığı ifade edildi. Ferguson-Prayogg'un evinde T5 şişeleri bulunmuştu. Bu ilaç vücuttaki yağları yakıyor ve internetten satın alınabiliyor. Sorgu hakimi Jane Gillespie, bu hapların "son derece tehlikeli" olduğunu ve vücudu harap ettiğini ifade etti. nbsp;
Adli tıp uzmanı Dr. Stuart Hamilton da "O, yağlarının yakılması için ilaç almıştı. Kanı asitliydi" dedi. İlacın çok sayıda problemin yanı sıra kasları tahrip de ettiği ve böbrekleri tıkadığı kaydedildi. Böbrek yetmezliği ve ölüme de bunun yol açtığı kaydediliyor.
Ferguson-Prayogg'un maçtan önce sağlıklı göründüğü ama maç sırasında ve sonrasında hızlı hızlı nefes almaya başladı dile getirildi. Hemen hastaneye kaldırılan boksör, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...