Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Afganistan'da bombalı saldırı: 24 yaralı

/ Kaynak: AA
Afganistan'da bombalı saldırı: 24 yaralı

DÜNYA Haberleri  / AA

Afganistan'ın Faryab vilayetinin merkezi Maymana şehrinde meydana gelen patlamada aralarında çocukların da bulunduğu 24 kişi yaralandı.

Faryab Emniyet Müdürlüğü sözcüsü Said Mesut Yakubi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Maymana'da bir bankanın önünde bisiklete yerleştirilen bombanın uzaktan kumandayla patlatıldığını belirtti.
Saldırıda aralarında polis, kadın ve çocukların da bulunduğu 24 kişinin yaralandığını ifade eden Yakubi, saldırganın maaşlarını almak için banka önünde bekleyen polisleri hedef aldığını söyledi.
Faryab Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Sabere Şirzey'de ise hastaneye getirilen yaralılardan dördünün durumunun ağır olduğunu kaydetti.
Saldırıyı henüz üstlenen olmadı.
İki gün önce de Taliban militanlarının Faryab'ın Devlet Abad ilçesinde askeri konvoya düzenlediği saldırıda da 5 militanla, bir asker hayatını kaybetmişti.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...