Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Tahran'ı sokaklarıyla yargılamayacağız'

'Tahran'ı sokaklarıyla yargılamayacağız'

DÜNYA Haberleri

İsrail'in, İran'la varılan nükleer müzakerelere öfkesi İngiltere Bakanı Philip Hammond'ın Kudüs ziyaretine de damgasını vurdu.

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, 5+1 ülkelerinin katıldığı görüşmelerde ülkesi adına müzakere yürüten Hammond'ı köşeye sıkıştırmaya çalıştı. Netanyahu, Kudüs'te gerçekleşen görüşmenin ardından düzenlenen ortak basın açıklamasında, "İçinde İran'ın tutumunu değiştirmesine yönelik bir talep bulunmadığı için bu anlaşma temelden yanlış. İngiltere, anlaşmaya varılmadan bir gün önce Tahran'daki gösteride atılan 'İsrail'e ölüm' sloganlarını neden kınamadı?" diye sordu. İngiltere Dışişleri Bakanı Hammond ise "İran'ı Tahran'ın sokaklarında atılan sloganlarla değil, hükümetinin icraatlarıyla yargılayacağız" diyerek İsrail Başbakanına net bir cevap verdi. (Kaynak: Yeni Şafak)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...