HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Biletini değiştirdi ölümden döndü

Kaynak:
Biletini değiştirdi ölümden döndü

DÜNYA Haberleri  / 

St. Petersburg'a giderken Sina'da düşen uçağın bir yolcusunun son anda değiştirdiği kararla hayatının kurtulduğu ortaya çıktı.

Rus televizyon kanalı REN TV'ye Mısır'daki Şarm el Şeyh havaalanından telefonla bağlanan Yana Veretenova, son anda St. Petersburg yerine Moskova'ya gitme kararı aldığını belirterek, "Şu anda Şarm El Şeyh havalimanındayım. St. Petersburg'a giden uçağın düşmesi sebebiyle 9:30'da kalkması gereken uçağımızı ertelediler. Dört saatten fazladır bekliyoruz, bize su verdiler. En başta St. Petersburg'a gitmem gerekiyordu, fakat son anda fikir değiştirdim. Havalimanında durum çok gergin, herkes haberleri okuyor, kendi aralarında konuşuyorlar. Uçmaya çok korkuyoruz" dedi. 


Aynı zamanda Mısır'da düşen uçağın yolcularından birisinin uçak kalkmadan önce sosyal paylaşım sitesinde bir fotoğraf paylaştığı öğrenildi. Fotoğraftaki kadının eşi kucağında çocuğuyla uçağa biniyor ve fotoğraf altında "Eve gidiyoruz" yazıyor.

DÜNYA
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...