Davutoğlu AB liderleriyle çekilen aile fotoğrafında yer aldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Davutoğlu AB liderleriyle çekilen aile fotoğrafında yer aldı

DÜNYA Haberleri  / İHA

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Brüksel’de Türkiye-AB Zirvesi kapsamında AB liderleriyle birlikte çekilen aile fotoğrafında yer aldı.

Brüksel’de düzenlenen Türkiye-AB Zirvesi’ne, düzensiz göç sorununa son verecek Türkiye’nin yeni öneriler silsilesi damga vurdu. Türkiye’nin bu önerisi nedeniyle zirvenin süresi uzatıldı. Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Başbakan Ahmet Davutoğlu 28 AB ülkesi ile gerçekleşen zirveye düzensiz göç sorununa son verecek yeni öneriler silsilesi getirdi. Öneri üzerine bugün öğle saatlerinde Avrupa Konseyi’nde zirve sonrasında gerçekleşmesi planlanan basın toplantısı iptal edildi ve zirvenin süresi uzatıldı. Daha sonra 28 AB ülkesinin liderlerinin Türkiye’nin yeni adımlar atmayı taahhüt eden önerisini kendi aralarında görüşmesi ve akşam saatlerinde Başbakan Ahmet Davutoğlu ile beraber bir çalışma yemeği gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun bugün NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg’le görüştükten sonra İzmir’e hareket etmesi bekleniyordu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...