Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rakka'ya hava saldırısı: 43 ölü

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Rakka'ya hava saldırısı: 43 ölü

DÜNYA Haberleri  / AA

Suriye'nin kuzeyindeki Rakka kentine düzenlenen hava saldırısında 43 kişi öldü, 50 kişi yaralandı.

Suriye ordusuna ait savaş uçaklarının ülkenin kuzeyindeki Rakka kentinde düzenlediği hava saldırılarında 43 kişinin hayatını kaybetti, 50 kişinin de yaralandığı bildirildi.

AA muhabirinin Rakka'daki yerel kaynaklardan aldığı bilgiye göre, orduya ait savaş uçaklarının Rakka kentindeki 9 farklı bölgeye düzenlediği hava saldırısı sonucu 43 sivil hayatını kaybetti, 50 kişi de yaralandı.

Bombalanan yerler arasında Vatan Hastanesi, Navavi Camisi ve endüstri bölgesinin bulunduğu ifade edilirken, saldırılarda yaralananların kentteki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındığı belirtildi. Ayrıca bazı yerel kaynaklar da Rus savaş uçaklarının da Rakka'yı vurduğunu anlattı.

Suriye ordusuna ait savaş uçaklarının dün Rakka kentinde 8 bölgeye düzenlediği hava saldırısında 17 sivil hayatını kaybetmişti. Ülkenin kuzeyinde yer alan Rakka kenti 2014'ten bu yana terör örgütü DAEŞ'in kontrolünde bulunuyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...