'Barışın sağlanması için müzakerelere katılacağız'

Düzenleyen: / Kaynak: AA
'Barışın sağlanması için müzakerelere katılacağız'

DÜNYA Haberleri  / AA

Yemen Cumhurbaşkanı Hadi, hükümet heyetinin 18 Nisan'da Kuveyt'te yapılması beklenen müzakerelere barışın sağlanması için katılacağını söyledi.

Yemen haber ajansı SABA'nın haberine göre, Yemen Cumhurbaşkanı Abdurabbu Mansur Hadi, yardımcısı Muhsin el-Ahmar ve Başbakan Ahmed bin Dağr'ın da katılımıyla Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da hükümet heyetiyle görüşme gerçekleştirdi.

Yemen Cumhurbaşkanı Hadi, görüşmede, "Ülkede barışın sağlanması, Husilerin silahlarını bırakması, siyasi sürecin yeniden başlaması ve ulusal diyalog görüşmelerinde alınan ve halkımızın da onay verdiği kararların uygulanması için müzakerelere katılacağız" dedi.

Hadi ayrıca, Yemen halkına karşı taşıdıkları ahlaki ve insani sorumluluktan hareketle ülkede barış ve esenliğin hakim olmasını istediklerini ifade etti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...