Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Böhmermann hakkında yüzlerce kişiden suç duyurusu

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Böhmermann hakkında yüzlerce kişiden suç duyurusu

DÜNYA Haberleri  / AA

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik hakaret içeren mizah programını hazırlayan Böhmermann hakkında yüzlerce kişinin suç duyurusunda bulunduğu belirtildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret içeren mizah programını hazırlayan Jan Böhmermann hakkında yüzlerce kişinin suç duyurusunda bulunduğu belirtildi.

Mainz Savcılığı'nda görevli Başsavcı Andrea Keller, Rheinische Post gazetesine yaptığı açıklamada, Böhmermann hakkında dava açılması talebiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türk hükümetinin yanı sıra yüzlerce kişi tarafından da suç duyurusu yapıldığını belirtti.

Savcılığın, dava açılabilmesi için gerekli suç unsurlarının hukuki yönden mevcut olup olmadığını araştırdığını ifade eden Keller, dava açılabileceğine karar verilmesi durumunda tüm suçlamaların tek bir davada toplanabileceğini kaydetti.

Keller, bu konuda ne zaman karar verileceği konusunda şu an bir şey söyleyemeyeceğini de belirtti.

Keller, yaptığı bir yazılı açıklamada ise, Böhmermann'ın bir avukat tuttuğunu ve soruşturmayla ilgili dosyalara bakmak için izin istediğini, kendisine bu iznin verildiğini bildirdi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...