ABD ve İngiltere'den ortak tatbikat

Düzenleyen:
ABD ve İngiltere'den ortak tatbikat

DÜNYA Haberleri

Gürcistan, ABD ve İngiltere, Gürcistan'ın başkenti Tiflis yakınında Vaziani askeri üssünde ortak askeri tatbikata başladı.

Gürcistan Cumhurbaşkanı Giorgi Margvelaşvili, "Noble Partner 2016" adı verilen tatbikattan önce düzenlenen törende yaptığı konuşmada, böyle bir tatbikatın ülkesinde düzenlenmesinden gurur duyduğunu ifade ederek bunun NATO ile Gürcistan ilişkilerinde ileriye dönük önemli bir adım olduğunu söyledi.

ABD ve İngiltere'den ortak tatbikat

ABD VE İNGİLİZ ASKERLERİ DE KATILDI
Tatbikata katılan Gürcü, ABD ve İngiliz askerlerine teşekkür eden ve ülkesinin gelecekte NATO üyesi olmasını ümit ettiğini dile getiren Margvelaşvili, "Gürcistan mutlaka NATO üyeliğine kavuşacak. Bunun için çok sayıda Gürcü siyasetçi, asker ve vatandaş somut ve cesur adımlar attı." dedi.

ABD ve İngiltere'den ortak tatbikat

Margvelaşvili, Gürcistan'ın NATO ile entegrasyonunun, dünyada barış ve istikrar açısından da önem taşıdığını vurgulayarak "Noble Partner 2016"tatbikatının, Gürcü hükümetinin yürüttüğü doğru ve başarılı siyasi sürecinin devamı olduğunu söyledi.

ABD ve İngiltere'den ortak tatbikat

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...