Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Juncker'den idam açıklaması

Düzenleyen:
Juncker'den idam açıklaması

DÜNYA Haberleri

Avrupa Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker, Türkiye ile ilgili kaleme aldığı makalede, "Eğer idam gelirse AB kapısı kapanır" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde "idam isteriz" sloganlarının ardından yaptığı açıklamada, "Biz hukuk devletiyiz İdam, parlementoya gelir. Sonrasında da bana gelirse, ben de bunu onaylarım. Çünkü şehit ailelerinin evlerine gittiğimde, gazilerimizi evlerinde ziyaret ettiğimde görüyorum. Ateş düştüğü yeri yakıyor." demişti.

Erdoğan'ın idam yasasına onay vereceğini bir kez daha belirtmesinin ardından Avrupa Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker, Alman Bild am Sonntag gazetesine Türkiye ile ilgili bir makale yazdı.

"AB KAPISINI KAPATIR"
Juncker "Eğer İdam cezası geri gelirse bu durum Ankara’nın AB üyeliğine girmek için kapıyı kapatması anlamına gelir" dedi

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...