Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mursi, her ay sağlık kontrolünden geçecek

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Mursi, her ay sağlık kontrolünden geçecek

DÜNYA Haberleri  / AA

Mısır mahkemesinin, ülkenin seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin her ay sağlık muayenesinin yapılması yönünde karar verdiği bildirildi.

Yargı kaynaklarından alınan bilgiye göre, Kahire Ceza Mahkemesi'inde görülen "hapishaneler baskını" davasının bugünkü duruşmasında Mursi'nin her ay sağlık kontrolünün yapılması yönünde karar verildi.

Mahkeme ayrıca, özel oturumda Mursi'nin savunma heyetiyle görüşmesine izin verirken heyet üyeleri gizlilik taahhüdü gereği görüşmeye ilişkin herhangi bir açıklama yapmaktan kaçındı.

Mursi'nin büyük oğlu Ahmed Mursi, yaptığı açıklamada, babasının duruşma sırasında sağlık durumunun ve hayatının tehlike altında olduğunu tekrar ettiğini belirterek, "Babam, yaşamına dair doğrudan maruz kaldığı tehdit hakkında bilgi vermek için savunma heyetiyle görüşme talep etti." ifadesini kullandı.

Öte yandan tanıkların dinlenmesi için 27 sanıklı davanın bir sonraki duruşması 23 Kasım'a ertelendi.  

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...