Depoda Maradona’yla ilgili paha biçilmez hatıra eşyaları bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: DIŞ HABERLER
Depoda Maradona’yla ilgili paha biçilmez hatıra eşyaları bulundu

DÜNYA Haberleri  / DIŞ HABERLER

Arjantin’in Buenos Aires şehrinde bir depoda konteynerin içinden geçtiğimiz günlerde ölen futbol efsanesi Diego Maradona’ya ait çok sayıda hatıra eşyası çıktı.

Sergio Agüero, Ronaldo Nazario, Harry Kane ve Hristo Stoichkov tarafından imzalanmış formalar, Maradona’nın giydiği forma ve ayakkabılar, Barcelona, Napoli ve Boca Juniors takımlarının topları ve FİFA tarafından Maradona’ya verilmiş bir plaket de dahil eşyalar koleksiyoncular için paha biçilmez kıymette. Futbolcunun hayranı olduğu Latin Amerikalı solcu liderlerden gelen hediyelerle eski Küba lideri Fidel Castro tarafından gönderilmiş bir mektup da hatıralar arasında. Maradona geçtiğimiz ay kalp krizinden 60 yaşında öldü. Bulunan eşyaların, Maradona’nın varisleri arasındaki miras kavgasını iyice alevlendirmesi bekleniyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: DIŞ HABERLER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...