Milli Eğitim Bakanlığı'ndan atama iddialarına cevap: Gerçeği yansıtmıyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan atama iddialarına cevap: Gerçeği yansıtmıyor

EĞİTİM Haberleri

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in, "Şu anda yeni atamalarla ilgili yeni bir değerlendirmemiz, talebimiz yok." ifadelerini kullandığına dair iddialara ilişkin yalanlama geldi.

Milli Eğitim Bakanlığı, Bakan Mahmut Özer'in, atamaya ilişkin söylediği iddia edilen ifadelere ilişkin açıklama yaptı. Bakanlık Özer'in, "Şu anda yeni atamalarla ilgili yeni bir değerlendirmemiz, talebimiz yok" ifadesini kullandığı yönündeki iddialar yalanladı.

"SAYIN BAKANIMIZIN BÖYLE BİR İFADESİ OLMAMIŞTIR"

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, bugün bir gazetede yayımlanan ve Bakan Mahmut Özer'e atfedilen, "Şu anda yeni atamalarla ilgili yeni bir değerlendirmemiz, talebimiz yok." iddiasının gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Açıklamada, "Sayın Bakanımızın böyle bir ifadesi olmamıştır. Öğretmen atamasına ilişkin çalışmalar tamamlandığında kamuoyuyla paylaşılacaktır." değerlendirmesinde bulunuldu.

(AA)

Düzenleyen:  - EĞİTİM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...