Fatih Projesi'nin ikinci faz yerel ağ kurulum ihalesini Netaş kazandı

Fatih Projesi'nin ikinci faz yerel ağ kurulum ihalesini Netaş kazandı

Ekonomi Haberleri

Netaş Telekom'un bağlı ortaklığı Probil Bilgi, Fatih Projesi 2. Faz Yerel Alan Ağ Kurulum ihalesine toplam 249.94 milyon TL ile en iyi teklifi verdi.

Netaş Telekom nbsp; bağlı ortaklığı Probil Bilgi'nin, Milli Eğitim Bakanlığı'nın, Eğitimde Fatih Projesi 2. Faz Yerel Alan Ağ Kurulum İşi İhalesi'e en iyi teklifi verdiğini açıkladı.

Netaş'ın Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada, "Milli Eğitim Bakanlığı, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Eğitimde Fatih Projesi 2. Faz Yerel Alan Ağ Kurulum İşi İhalesi'nde şirketimiz bağlı ortaklığı Probil Bilgi İşlem Destek ve Danışmanlık Sanayi ve Ticaret AŞ, dört ayrı paket şeklinde ve toplam 249.94 milyon lira bedelle en iyi teklifi verdi" denildi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen Fatih Projesi eğitimde tablet ve akıllı tahta kullanımını artırmayı hedefliyor.

Açıklamanın ardından kazanımlarını artıran Netaş hisseleri saat 9.79 liraya kadar çıkmasının ardından saat 11.13'te yüzde 7.08 primle 9.68 liradan işlem görüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...