İş GYO ve Nef'in merakla beklenen ilk projesi "İnistanbul Gala" satışa çıktı!

İş GYO ve Nef'in merakla beklenen ilk projesi "İnistanbul Gala" satışa çıktı!

Ekonomi Haberleri

İstanbul Topkapı'da hayat bulacak İnistanbul Gala projesi, sosyal olanakları, yeşil alanları ve avantajlı ödeme seçenekleriyle göze çarpıyor.

İstanbul'un en gözde yaşammerkezlerinden Topkapı'da hayat bulacak İnistanbul Gala projesi, 1+1'den 4+1'ekadar değişen 788 ünitesi, zengin sosyal olanakları, yeşil alanları veavantajlı ödeme seçenekleriyle göze çarpıyor.

Ön talep döneminde 7.000'den fazlabaşvuru alan İnistanbul Gala'nın, 2017 yılının Aralık ayında tamamlanmasıhedefleniyor.

Türkiye'nin öncü iki gayrimenkulmarkası İş GYO ve Nef'in, şehir yaşamına örnek teşkil etmesi amacıyla birliktegerçekleştirecekleri İnistanbul Gala projesinde satışlar başladı. Ön talepdöneminde 7.000'den fazla başvuru alan proje, henüz temeli bile atılmadanyatırımcıların ve ev sahibi olmak isteyenlerin yoğun ilgisini topladı.

Bu işbirliği kapsamında İstanbulTopkapı'da, eski Şişecam fabrikasının bulunduğu 80 dönümlük arsa üzerine 470milyon dolarlık bir yatırım yapılması planlandı. Bu dönüşüm alanı üzerindekiilk proje olan İnistanbul Gala; 1,5 yıl süren detaylı hazırlık süreci, küçükbir şehrin inşasını temel alan ayrıntılı "master-plan"ı, İstanbul'un merkezineve gözde yerleşim alanlarına yakın konumu ve yatırımcılara yönelik kazançlıseçenekleriyle ön plana çıkıyor.

İş GYO ve Nef'in merakla beklenen ilk projesi

İş GYO ve Nef'in merakla beklenen ilk projesi "Özlediğimiz değerleri geleceğetaşıyoruz"

İnistanbul Gala tanıtımtoplantısında Nef ile yaptıkları iş birliği hakkında konuşan İş GYO GenelMüdürü Turgay Tanes şunları söyledi: "Sektörün iki büyük firması olarak çokönemli bir birlikteliğe imza atıyoruz. Projenin inşa edileceği arazi, geçmiştesanayinin egemen olduğu bir alandı. İş GYO ve Nef olarak bu araziyi, yenilikçidokuların ağırlıkta olduğu bir projeyle şehir yaşamına dahil edeceğiz.Projemizin titizlikle hazırlanan master-plan'ı, ulaşım, altyapı ve üstyapı gibikavramlara dair tepeden tırnağa tüm ayrıntıları içeriyor. İnistanbul Gala ilezaman ve huzur gibi şehir yaşamının bilindik keşmekeşinde yitirebildiğimizdeğerleri çevresel zenginlik, teknoloji ve gelecekle birleştireceğiz."

"Aileler, öğrenciler,profesyoneller ve yatırımcılar kazanacak"

Nef Yönetim Kurulu Üyesi ErdenTimur ise şunları söyledi: "Nef ve İş GYO olarak kentsel dönüşüm ve sanayidönüşümü sürecinde geleceğe yönelik kalıcı değerler bırakma hedefiyle yolaçıktık. Amacımız, şehre değer katacak, geliştirilebilir ve şehir yaşamıaçısından sürdürülebilir projeler hayata geçirerek, hem sosyal yaşamınzenginleşmesine katkıda bulunmak hem de değer kaybetmeyecek yatırımlar yapmaktır.İnistanbul Gala bu anlamda çok önemli bir misyon üstlenirken, gelecekteTopkapı'da gerçekleştireceğimiz projelerimizin de portresini şimdiden çizecekve son dönemin değerli yatırımlarından biri olarak farklılaşacak. Küçük birşehir boyutuna sahip bu projemizde aileler, öğrenciler ve profesyoneller, sunacağımızesnek ödeme planı ile hayal ettikleri yaşam alanına kavuşacaklar."

Üniversitenin karşısında, metronunhemen yanında

İnistanbul Gala, şehrin yaşamsaldamarlarına olan yakınlığıyla cazibesini artırıyor. 35.000'e yakın işletmeninyer aldığı, günde ortalama 1,3 milyon kişinin ziyaret ettiği bir bölgedeyapılacak olan proje, alışveriş merkezleri, genişleyen ulaşım ağı, spor vekültür tesislerinden oluşan verimli yaşam hattına olan yakınlığıyla yatırımdeğerini artırıyor. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün hemenkarşısında, Davutpaşa metro istasyonuna 100 metre uzaklıkta inşa edilecekproje, tramvay ve metrobüs hatlarına da doğrudan bağlantı içeriyor,Zincirlikuyu, Çağlayan, Yenikapı, Bakırköy, Ataköy ve Atatürk Havalimanı gibimerkezlere yakınlığıyla fark atıyor.İş GYO ve Nef'in merakla beklenen ilk projesi

İş GYO ve Nef'in merakla beklenen ilk projesi

Dünyaca ünlü mimarlar tasarladı

Mimari tasarımını 1935'te kurulanve 24 farklı ülkede ofisi bulunan dünyaca ünlü tasarım ve mimarlık firmasıPerkins+Will'in üstlendiği İnistanbul Gala, tüm alt ve üstyapı ayrıntılarınınyer aldığı master-plan'ıyla da öne çıkıyor. Perkins+Will, geçtiğimiz ay içindeNef New York projesi ile dünyanın en iyi projesi ödülünü kazandı.

Projenin ortak alanları ve daireiçleri ünlü Türk tasarım firması Autoban tarafından, Foldhome üniteleri iseCoca Cola, Starbucks, Sony, Samsung, Bentley gibi markalar için çalışan dünyacaünlü endüstriyel tasarımcılar tarafından tasarlandı.

Peyzajından şebeke sistemlerine,küçük bir şehrin inşasının sahip olduğu ayrıntı seviyesinde tasarlananİnistanbul Gala, 4 blok dahilinde toplamda 788 üniteyi içerisinde barındıracak.İnistanbul Gala 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 48 metrekareden 308metrekareye kadar farklı büyüklüklerde daireleri içinde bulunduruyor.

Dünyada bir ilk: Foldhome

Yeşil alanları ile dikkat çekenİnistanbul, iki tarafı ağaçlı yürüyüş parkurları, koru ve piknik alanı, eğlenceadası ve yarı olimpik yüzme havuzu gibi sosyal ve çevresel donatıların yanısıra, Nef tarafından birçok projede başarıyla uygulanan Foldhome konseptine deev sahipliği yapıyor. Foldhome sisteminde, daire sakinleri müzik odası, fitnesssalonu, oyun odası, sinema odası gibi kişiye özel 24 farklı kullanım alanınısabit aidat ödemeden yalnızca kullanılan zaman kadar bir ücret ödeyerekkullanabiliyorlar. Bu sayede ev sahipleri, konut dışında da kullanabileceklerikişisel alanlara sahip olabiliyor. nbsp;

Proje Künyesi:
Arsa Alanı: 25.564m2
Toplam Peyzaj Alanı: 20.764 m2
Blok Adedi: 4 (A-B-C-D)
Ünite Adedi: 788
Konsept Mimari: Pekins + Will
İç Tasarım: Autoban

Ödeme Koşulları:

İnistanbul Gala projesinde fiyatlar320 bin TL'den başlarken; %1 peşinat ve 2.100 TL'den başlayan aylık ödemeleriçeren banka kredili ve faizsiz 30 ay vadeli ödeme seçenekleri bulunuyor. nbsp;

Satış ofisi irtibat bilgileri:
Maltepe Mah. Davutpaşa Cad. No:42 34010 Zeytinburnu/İstanbul nbsp;
Call Center: 444 72 21
T: +90 212 386 92 92
W: inistanbultopkapi.com

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...