#}

Başakşehir'in kalbinde VADİYAKA yükseliyor

Başakşehir'in kalbinde VADİYAKA yükseliyor

Ekonomi Haberleri

361 konut ve 56 ticari üniteden oluşan Vadiyaka'da metrekare fiyatları 4 bin 250 TL'den başlıyor.

EKONOMİ SERVİSİ
Başakşehir bölgesinde markalı projelere imza atan Fuzul Yapı, son projesi Vadiyaka'yı satışa sundu. Vadiyaka, şirketin referans projelerinden Olimpa Park ve Olimpa Park Avm'ye komşu konumda, 18 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. 2+1, 3+1 ve geniş aileler için 4+1 daire seçenekleriyle satışa çıkan Vadiyaka projesi; 361 konut ve 56 ticari üniteden oluşuyor. Şehir hastanesine 1 dakika, Başakşehir Metro istasyonuna 2 dakika, Olimpa Alışveriş Merkezi'ne 3 dakika ve Botanik Parkı'na 5 dakika mesafede yükselen Vadiyaka; Başakşehir'in “ulaşılması en kolay” projeleri arasında yerini alacak. Başakşehir'de hâlâ yüksek talep olduğunu dile getiren Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, “Karma bir anlayışla inşa ettiğimiz Vadiyaka Başakşehir; lokasyonu, mimarisi, ulaşım kolaylığı, konutlarda sunduğu konfor ve lüks gibi pek çok özelliği ile öne çıkıyor. Ön talep toplama sürecinde iki binin üzerinde başvuru alındı ve yüzde 30'u satıldı. Bütün konutlarımızın kısa sürede satılacağını öngörüyoruz. Vadiyaka'nın 300 milyon TL yatırım değeriyle Başakşehir'in yükselen yeni markası olacağına inanıyoruz” dedi. Dairelerin lansmana özel metrekare fiyatları 4 bin 250 TL'den başlıyor. 2017 yılının sonunda bitirilmesi hedeflenen projenin yüzde 70 prim yapması bekleniyor. 3. Köprü bağlantı yollarının da geçtiği Başakşehir'de, ulaşım altyapısına büyük yatırımlar yapılmaya devam ediliyor. Kanal İstanbul, 3'üncü havaalanı, Kuzey Marmara Otoyolu, bu projeler arasında en bilinenleri olarak öne çıkıyor.
SOSYAL İMKÂNLARI YÜKSEK BİR PROJE

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, “Vadiyaka sakinleri; kafeterya, Türk hamamı, sauna, 2 adet kapalı yüzme havuzu ve özel peyzajı ile keyifli bir hayat sürecek. Vadiyaka Çocuk Oyun Adası'nda da minikler güvenli ve özgürce oyun oynayabilecek” dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...