Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bimeks 139. mağazasını Merzifon'da açtı

/ Kaynak: İHA
Bimeks 139. mağazasını Merzifon'da açtı

Ekonomi Haberleri  / İHA

Türkiye'nin ilk teknoloji perakendecisi Bimeks, 139. mağazasını Amasya'nın Merzifon ilçesinde açtı.

İlçenin en işlek ve merkezi caddelerinden Hacırahat Caddesi'nde yer alan mağazanın açılış kurdelesini Bimeks Satış Koordinatörü Murat Kurtoğlu, CHP Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer, Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı ve franchise iş ortağı Özcan Alpaslan kesti.


Merzifon mağazasıyla mevcut olduğu il sayısını 59'a yükselten Bimeks'in toplam 139 mağazası bulunuyor. Bimeks, beyaz eşyadan küçük ev aletlerine, akıllı telefondan kişisel bakım ürünlerine kadar 30 binden fazla ürün çeşidini cazip fiyatlar ve çok özel ödeme seçenekleri ile müşterilerine sunuyor.


İndirimlerden faydalanmak isteyen vatandaşların açılışa olan ilgisinin yoğun olmasından memnuniyet duyduklarını belirten Bimeks Satış Koordinatörü Murat Kurtoğlu, “Teknolojik ürünleri cazip fiyatlarla ve güncel ödeme seçenekleriyle müşterilerimize, Merzifon halkına sunacağız” dedi.


Mağazanın açılışının 19 Eylül Gaziler Günü'ne denk geldiğine değinip gazilere minnet, şehitlere ise rahmet dileyen Kurtoğlu, “Son donemde yaşanan ülkenin ekonomik ve siyasi sorunları tez zamanda çözülür. Herkes feraha kavuşur diye ümit ediyoruz” diye konuştu.
Açılışta konuşan Bimeks Bölge Yöneticisi Abdülkadir Pektaş da, “Merzifon'da güzel ve ferah bir mağaza ile hizmete başlıyoruz. İki katlı mağazamızda, 400 metrekare civarında bir alanda hizmet sunacağız. Bu da bize, müşterilerimize bol çeşit sunma imkanı veriyor. Hatta Merzifon'un en bol çeşitli, en fazla alternatif ürünlü teknoloji mağazasıyız diyebilirim. Özellikle mağazamızın ikinci katını, beyaz eşya ve küçük ev aletleri gruplarında bol alternatif sunmak için tasarladık. Tüm Merzifonluları bu geniş ürün yelpazemizden, cazip fiyatlarımızdan ve hiçbir yerde bulamayacakları ödeme seçeneklerimizden faydalanmak üzere mağazamıza bekliyoruz” şeklinde konuştu.


Bol ödeme seçenekleri teknoloji perakende mağazaları arasında Bimeks, cazip ödeme seçenekleriyle de ön plana çıkıyor. Biimza gibi kefilsiz, senetsiz, kredi kartsız 24 aya varan vade imkanı sunan ödeme sistemleri, teknoloji perakendecileri arasında sadece Bimeks'te sunuluyor. 


Bimeks Merzifon mağazası'nın yöneticiliğini aynı zamanda Merzifonspor'un Yönetim Kurulu Üyesi olan şehrin sevilen simalarından Ali Alper Taşkın yapıyor. Bimeks'in mağaza açılışı için Merzifon'a özel olarak hazırladığı ve 4 Ekim'e kadar devam edecek olan açılış kampanyasından bazı cazip ürünler ise şöyle; Samsung S6 Edge G925 32 GB, 2.499 TL, Vestel 42FA8000 106 Ekran 3D Led Smart TV, 1.199 TL, HP 15-r202nt (L0E72EA) Notebook, 1.439 TL, PIRANHA Premium R TAB 7.85” Tablet PC, 189 TL, Altus AL 434 T Bulaşık Makinesi, 549 TL. 

Ekonomi
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...