Kaçırılan astsubayın babası İHD'ye başvurdu

/ Kaynak: İHA
Kaçırılan astsubayın babası İHD'ye başvurdu

Ekonomi Haberleri  / İHA

Tunceli'de, teröristler tarafından kaçırılan 22 yaşındaki Astsubay Semih Özbey'in babası ve Malatya Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey, İHD'ye başvurdu.

Rize Jandarma Komutanlığı'nda 3 ay önce göreve başladığı öğrenilen Astsubay Semih Özbey (22), dün öğleden sonra Tunceli-Pülümür karayolunda yol kesen teröristler tarafından kaçırıldı. Kaçırılan oğlunun serbest bırakılması için İnsan Hakları Derneği (İHD) Tunceli Şubesi'ne başvuruda bulunan Malatya Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey, herkesten oğlunun serbest bırakılması için girişimlerde bulunmasını istedi.


3 kız, 1 erkek çocuğu sahibi olduğunu ve eşinin kanser tedavisi gördüğünü anlatan Özbey, “Oğlum, 3 ay önce göreve başlamıştı. Bayram için Rize'den özel aracıyla Tunceli'ye gelirken yolu kesilerek alınmış. Ben Malatya Ticaret Borsası Başkanıyım. Uzun yıllardır barış için Türkiye'nin huzuru için çalıştım ve çalışmaya da devam edeceğim. Ben, bütün insanlardan herkesten çocuğumun bir an önce ailesine kavuşması konusunda destek istiyorum. İki bayramı bir arada hayat sürmek istiyorum” dedi. 

Ekonomi
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...