Yeni İpek Yolu özel sektör için kritik önemde

Düzenleyen:
Yeni İpek Yolu  özel sektör için kritik önemde

Ekonomi Haberleri

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Cansen Başaran-Symes, ‘Çin’i Anlamak & Çin İle İş Yapmak-3’ konferansı açılış konuşması gerçekleştirdi.

Konferansın bu yılki ana temasının Çin’in Mart 2015’te vizyon ve eylem planını açıkladığı yeni İpek Yolu olarak bilinen ‘Bir Kuşak & Bir Yol’ projesi olduğunu belirten Symes, Asya, Avrupa ve Afrika’daki pek çok ülkeyi kara ve deniz yolu ile birbirine bağlayacak olan projenin gerek çok taraflı gerekse ikili ilişkiler üzerinde büyük etkileri olmasının beklendiğini kaydetti. Symes, “Bugün artık küresel ekonominin en etkili paydaşlarından biri haline gelen Çin’in içinden geçmekte olduğu ekonomik süreci daha iyi analiz etmenin ve tüm dünyanın ilgisini üzerine çeken yeni İpek Yolu projesini yakından takip etmenin özel sektör olarak kritik önemi olduğunu düşünüyoruz” dedi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...