Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çalışan öğrenci burs ve kredi alabilecek

Düzenleyen:
Çalışan öğrenci burs ve kredi alabilecek

Ekonomi Haberleri

Asgari ücret seviyesinde aylık ya da ücretle sürekli bir işte çalışan veya gelire sahip olan öğrencilerin de kredi ve burs almasının önü açıldı.

"Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Burs-Kredi Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik" ile "Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Öğrenim Kredisi Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik", Resmi gazete'de yayımlandı. Buna göre, burs, kredi verilmeyecek öğrenciler ile ilgili hükümleri düzenleyen maddelerdeki, "asgari ücret düzeyinde aylık veya ücretle sürekli bir işte çalışan veya gelire sahip olan öğrenciler" ifadesi yürürlükten kaldırıldı. Bu düzenlemeye göre bundan böyle bu öğrencilere de burs ve kredi verilebilecek. Kredi veya burs alan öğrencinin, asgari ücret seviyesinde sürekli bir işte çalışarak bir gelire sahip olması halinde de kredisi kesilmeyecek.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...