İngiliz tur firması iflas etti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İngiliz tur firması iflas etti

Ekonomi Haberleri  / İHA

İngiltere’den Türkiye’ye turist gönderen Elixir Holiday’in iflasıyla ilgili Aykan Group CEO’su Aslan Uzun, otellerine rezervasyon yaptıran müşterilerin mağdur edilmeyeceğini söyledi.

Elixir Holiday’in iflasıyla ilgili Aykan Group CEO’su Aslan Uzun açıklama yaptı. Türk turizminin bu yıl son dönemde yaşanan olaylarla daha da zor durumda kalabileceğini belirten Aslan Uzun, "Aykan Group olarak bizim için batan tur firmasından alacaklarımız değil, ülkemizde yaşanan bunca olaya rağmen Türkiye’yi tatil destinasyonu olarak seçen turistleri yarı yolda bırakmamanın daha önemli olduğunu düşünüyoruz" dedi.

Aslan Uzun, “Elixir Holidays’in iflasıyla çok yüklü bir kaybımız olmasına rağmen, müşterilerimize her türlü desteği vermeye çalışıyoruz. İngiliz tur firması Elixir Holidays’ten, otellerimiz Likya Pavillion, Likya Gardens ve Kaş Peninsula Gardens’da yer ayırtan müşterilerimizin sorunlarına +90 444 67 61 numaralı çağrı merkezimizden yardımcı olmaktayız. Tur firmasına ulaşamayan müşterilerimiz, bizimle rahatlıkla irtibata geçebilirler” diye konuştu.

Turizm’de yaşanan dalgalanma nedeniyle dünyadaki farklı ve yeni pazar çalışmalarının da devam ettiklerini belirten Aslan Uzun, ilerleyen günlerde Körfez pazarıyla ilgili ciddi bir çalışma başladıklarını ifade etti.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...