Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Darp edilen Suriyeli Hasan'a Cumhurbaşkanından bisiklet sürprizi

Düzenleyen:
Darp edilen Suriyeli Hasan'a Cumhurbaşkanından bisiklet sürprizi

Ekonomi Haberleri

İzmir’in Konak ilçesinde, şaka yaptığı için bir esnaf tarafından yakalanarak havaya kaldırılıp yere vurulan 6 yaşındaki Suriyeli Hasan Hantumani’ye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bisiklet sürprizi yaptı.

Kemeraltı Çarşısı’nda geçtiğimiz günlerde bir esnaf tarafından havaya kaldırılarak yere çarpılan Suriyeli Hasan Hantumani’nin ailesi İzmir Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından bulundu. Olayın Türkiye’nin gündemine oturması ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın görüntüleri izleyip talimat vermesinin ardından polis ekipleri, 6 yaşındaki Suriyeli çocuğun evini Konak ilçesindeki Murat Mahallesi’nde tespit etti. Tüm Türkiye’yi üzen olayın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da minik Suriyeli çocuğa bir sürpriz yaparak bisiklet hediye etti. Alınan bisiklet, İzmir Valisi Mustafa Toprak tarafından aileye ve minik Hasan’a iletildi. Minik Hasan’ın çarpmanın etkisiyle yüzünde de bazı yaraların oluştuğu gözlendi. Bisikleti gören Suriyeli Hasan, sevince boğuldu. Hasan, ilk bisikletine ise ailesi aracılığıyla bindi. Olay sonrasında korktuğunu ve başını yere çarptığını anlatan Suriyeli Hasan’a Türkçe çok konuşamaması nedeniyle akrabaları ve kardeşleri yardımcı oldu. Öte yandan 6 kardeş olan Suriyeli Hasan ve annesi, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. İşlemleri tamamlanan minik Hasan, daha sonrada ekip otosuyla tekrar evine bırakıldı. 
VİCDANSIZ ESNAF SERBEST BIRAKILDI 
Olayın geniş yankı bulması ve tepkilere neden olmasının ardından gözaltına alınan Musa D. ise serbest bırakılmıştı. Musa D., yaşananlara ise “Çok pişmanım” diyerek yanıt vermişti.  

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...