HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bizim Evler 6'da hayat başlıyor

Düzenleyen: /
Bizim Evler 6'da hayat başlıyor
Bizim Evler, Haber

Ekonomi Haberleri

Ispartakule’de Bizim Evler markalı 5.500 konut üreten İhlas Yapı, yeni yaşam projesi Bizim Evler 6’da yatırımcıların öncelikli tercihi olmaya devam ediyor.

Bahçeşehir’in yanı başında göl ve deniz manzarasıyla eşsiz bir konumda yer alan proje gökkuşağı rengindeki dış cephesi, teraslı daireleri ve geniş yeşil alanlarıyla dikkat çekiyor. Faaliyete başlayan cadde mağazaları, yaşayanlara tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği kolay alışveriş imkânı sunuyor.
Yüksek standartlarda yaşam vadeden ve her zevke hitap eden konut seçeneklerinin sunulduğu projede 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve teraslı daire tipleri yer alıyor.
Gökkuşağı ve Metro etabındaki toplam 1.661 konut ve 160 cadde mağazasının yer aldığı Bizim Evler 6’da daireler 116 metrekare ile 302 metrekare arasında değişiyor.
Bizim Evler 6 Gökkuşağı etabındaki 1207 konutta yaşam mayısta başlıyor.
METRO İLE BİRÇOK NOKTAYA HIZLI VE KONFORLU ULAŞIM
Bölgenin en çok talep gören konut projesi Bizim Evler 6’nın hemen önünde yer alan Ispartakule Metro durağından Kabataş, Mecidiyeköy, Gaziosmanpaşa, Mahmutbey, 3. Havalimanı, Halkalı ve Bahçeşehir’e Metro ile hızlı ve konforlu ulaşılabilecek.
Marmaray ile entegre olacak Ispartakule banliyö tren istasyonu da projeye çok yakın bir noktada yer alacak.
AİLE ÖNCELİKLİ SAĞLIKLI BİR HAYAT
Proje kapsamında, site sakinlerine, zengin sosyal tesislerin de pekiştireceği komşuluklar ile aile öncelikli yaşam anlayışını taçlandırıyor.
İhlas Yapı, Bizim Evler 6’da bulunan üç adet kapalı yüzme havuzu, fitness salonları, sauna, Türk Hamamı, buhar odaları, koşu ve bisiklet parkurları, açık hava sineması, basketbol, futbol ve voleybol sahaları, göletleri, şelaleleri, seyir terasları ve ilkokulu ile TEM Otoyolu’nun yanı başında yer alan Bizim Evler 6, bölgede prestijli bir yaşam projesi olarak konumlanırken, emsalsiz bir yatırım fırsatı sunuyor.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...