Sahurda temel atıp açılış yaptı

Düzenleyen:
Sahurda temel atıp açılış yaptı

Ekonomi Haberleri

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, sahurda bakanlığına bağlı 6 yatırımın temelini atıp açılışını yaparak bir ilke imza attı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, sahurda geldiği Uşak'ta 4 tesisin temelini attı, 2 tesisi de hizmete açtı. Eroğlu, önceki akşam Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde iftarını yaptıktan sonra sahur için Uşak'a geçti. Bakan Eroğlu, önce Vali Ahmet Okur'u makamında ziyaret etti, ardından basın toplantısı düzenledi. Valilikteki basın toplantısında sözlerine, gece saatinde herkesi rahatsız ettiğinden dolayı özür dileyerek başlayan Eroğlu, "İlk defa Uşak'ta sahurda temel atma ve açılış yapacağız. Açılışını yaptığımız Banaz Bahadır gölet ve sulaması çiftçiye 6 milyon 130 bin TL gelir sağlayacak. Bir baraj, 3 gölet ve dere ıslahı projeleri var. Bunlar için 42 milyon TL harcanacak” dedi.
HEYBEM DOLU GELDİM
“Bu defa Uşak'a 18 yeni yatırım müjdesiyle heybem dolu geldim” diyen Eroğlu, bu yatırımların maliyetinin 120 milyon TL olacağını ifade etti. Bakan Eroğlu, "Uşak'ta 31 Aralık 2019'a kadar 39 baraj ve gölet, 49 sulama tesisi, 7 içme suyu tesisi, 41 dere ıslahı yapılacak. Ayrıca iki şehir ormanı, 3 bal ormanı ve 25 adet mesire alanı inşa edeceğiz" diye konuştu. Ardından da Banaz Bahadır Barajı ile Aşağıkaracahisar Barajı’nı açtı, Uşak merkez, Eşme, Sivaslı ve Karahallı'da yapılacak gölet ve taşkın koruma projelerinin temelini attı.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...