‘Minicargo’da 1 milyon gururu

Düzenleyen:
‘Minicargo’da 1 milyon gururu

Ekonomi Haberleri

Tofaş, 2007 yılının son çeyreğinde üretimine başladığı Minicargo Projesi’nin 1 milyonuncu aracını törenle banttan indirildi.

Yenilenen Fiat Fiorino, 1 milyonuncu model olarak tarihe geçti. Tofaş CEO’su Cengiz Eroldu, “Minicargo Projesinde, çoklu marka geliştirilmesi ve üretim ile Türkiye otomotiv sanayisinde bir ilki gerçekleştirdik. Tofaş’ın 5 milyon adede adım adım yaklaşan üretim kronolojisinde hem 3 milyonuncu hem 4 milyonuncu araç unvanına sahip Fiat Fiorino, şimdi de Minicargo Projesinin milyon adedi bulan başarısını simgeliyor. Fikri ve sınai mülkiyet haklarının tamamı Tofaş'a ait olan Fiorino; birçok uluslararası ödüle layık görüldü. Aynı zamanda yeni bir ticari araç segmentinin doğuşuna da başarıyla vesile oldu. 1 milyonluk üretimin büyük bir bölümünü dünyanın pek çok ülkesine ihraç ederken; 200 bin adetini Türkiye pazarında Fiat Fiorino olarak müşterileriyle  buluşturduk” dedi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...