Rus hava yolu şirketleri Antalya sırasına girdi

Düzenleyen:
Rus hava yolu şirketleri Antalya sırasına girdi

Ekonomi Haberleri

Türkiye ile Rusya’nın arasının düzelmesi ve Türkiye turlarının satışına tekrar izin verilmesi ile uçak firmaları Antalya’ya tarifeli sefer koymaya başladı.

Daha önce sadece Aeroflot ve Türk Hava Yolları’nın tarifeli uçuş gerçekleştirdiği Antalya’ya geçtiğimiz hafta Rossiya Airlines ilk tarifeli seferini gerçekleştirirken Ural Airlines da Antalya seferlerine başlayacağını duyurdu. Ural Airlines Havayolu şirketinin yapılan açıklamada, “Ural Airlines, uzun süredir beklenen Türkiye seferlerine yeniden başlıyor. 7 Ağustos tarihinden itibaren her hafta pazar günleri Ekaterinburg-Antalya seferleri düzenlenecek. Bilet fiyatları ‘Promo bagajsız’ tarife için 385 avro, 23 kilogramlık 1 bagaj hakkı içeren ‘Ekonomik’ tarife için 435 avrodur. Uçak seferleri Airbus A320 ile gerçekleşecek” denildi. Ural Airlines, Rusya’nın en iyi 5 havayolu şirketi arasında yer alıyor. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...