HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

THY ABD'deki ilk özel yolcu salonunu Washington'da açtı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
THY ABD'deki ilk özel yolcu salonunu Washington'da açtı
Thy, Haber

Ekonomi Haberleri  / AA

THY Washington DC’deki Dulles Uluslararası Havaalanında özel yolcu salonu "Turkish Airlines Lounge"u hizmete sundu.

Türk Hava Yolları (THY) Washington DC’deki Dulles Uluslararası Havaalanında özel yolcu salonu "Turkish Airlines Lounge"u hizmete sundu.

Açılış törenine, Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç, Metropolitan Washington Havaalanları Müdürü John Potter, THY Kuzey Amerika ve İngiltere'den Sorumlu Pazarlama ve Satış Başkan Yardımcısı Mustafa Doğan ile THY Washington Müdürü Erkan Erdoğan’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Büyükelçi Kılıç buradaki konuşmasında, Türk halkının misafirperverliğine vurgu yaptı. Kılıç, açılışı yapılan lounge sayesinde artık Washington’dan Türkiye’ye gidecek misafirlerin Türk misafirperverliğini henüz Türkiye’ye ayak basmadan tecrübe edeceklerini söyledi.

Metropolitan Washington Havaalanları Müdürü Potter da THY’nin Dulles Havaalanında verdiği hizmet kalitesiyle standartları yüksek bir seviyeye çektiğini ve diğer firmalardan da beklentilerinin arttığını belirtti.

THY Washington Müdürü Erdoğan da Washington Dulles’in çok sayıda uluslararası büyük şirket yöneticilerini ve siyasetçileri misafir ettiğini belirtti.

Lounge'un iç dizaynının Türk kültüründen esinlenerek yapıldığını ifade eden Erdoğan, aynı zamanda misafirlere Türk yemek kültüründen ürünler ikram edileceğini söyledi.

Salonda misafirlere zengin yemek seçeneklerinin yanı sıra mescit ve duş gibi imkanlar sunuluyor.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...