HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İngilizce öğrenmek için en ucuz ülke Kanada

Düzenleyen:
İngilizce öğrenmek için  en ucuz ülke Kanada
İngilizce, Haber

Ekonomi Haberleri

Yurt dışı eğitim fuarları düzenleyen Akare, İngilizceyi yurt dışında öğrenmek isteyenler için bir maliyet araştırması yaptı.

İngilizce dil eğitiminin en pahalı olduğu adres İngiltere çıktı. Eğitim ücreti, konaklama ve diğer masraflar dâhil edildiğinde, aylık 3 bin 375 dolar maliyet çıkıyor. İngiltere’yi 3 bin dolar ile Güney Afrika ve İrlanda takip etti. Bu ülkelerin hemen arkasından 2 bin 800 dolar ile Malta, 2 bin 750 dolarla ABD geldi. Yurt dışında İngilizce eğitiminin en ucuz adresi ise, 2 bin 70 dolarla Kanada... Kanada’nın arkasından 2 bin 300 dolarla Yeni Zelanda ve 2 bin 400 dolarla Avustralya geliyor.
British Council’ın raporuna göre, Türkiye’den yurt dışına dil eğitimi için giden öğrenci sayısı yaklaşık 100 bin... Türkiye, dünyada yurt dışına en çok öğrenci gönderen ilk 15 ülkeden biri. Türklerin İngilizce dil eğitimi için en çok tercih ettiği 3 ülke ise İngiltere, ABD ve Kanada...

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...